Novi Zeland sa četvoricom golmana

Selektor fudbalske reprezentacije Novog Zelanda planira da u Južnu Afriku na Svetski šampionat povede čak četvoricu golmana.

Izvor: IK

Četvrtak, 29.04.2010.

11:23

Default images

„Ol Vajtsi“ su u problematičnoj situaciji, pošto je prvi golman reprezentacije Glen Mos suspendovan sa prva dva duela na šampionatu. On služi kaznu od četiri meča suspenzije, zato što je psovao sudiju tokom jedne utakmice kvalifikacija.

Drugi golman Novog Zelanda je Mark Paston, a treći Džejms Benetajn. Trener Riki Herbert je zabrinut da mu se oba golmana ne povrede, pa da ne ostane bez čuvara mreže u najbitnijoj utakmici još od Svetskog kupa u Španiji 1982. godine.

Novozelandski mediji predlažu da mesto u timu zauzme golman Okland Sitija Džejkob Spunli.

„Stvarno je teška situacija sa Glenom Mosom. On neće biti od koristi na početku Svetskog prvenstva. Zaista nije zaslužio toliku kaznu, ali smo se pomirili sa tim. On ima kvalitet i sigurno da na njega maksimalno računamo u budućnosti. Najviše se plašim povreda. To nam ne treba, ali to su stvari koje se ne planiraju, već jednostavno dese i zato razmišljam da povedem četvoricu golmana u Južnu Afriku“, rekao je Herbert.

Novi Zeland će se na Svetskom šampionatu u Južnoj Africi takmičiti sa Italijom, Paragvajem i Slovačkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: