Subota, 27.02.2010.

17:26

Đoković - Južni: Nastavak u nedelju

Finalni meč ATP turnira u Dubaiju između Novaka Đokovića i Mihaila Južnija prekinut je zbog kiše i biće nastavljen u nedelju u 11 sati.

Izvor: B92

Default images

U trenutku prekida srpski teniser je vodio sa 1:0 u setovima (7:5), i 2:0 u drugom setu. U veoma uzbudljivom prvom setu koji je trajao čak sat i 15 minuta, Đoković je teškom mukom i odličnom igrom u ključnim poenima uspeo da dođe do prednosti 7:5.

Tokom sredine seta, oba tenisera su napravila po dva brejka, ali je u završnici Đoković daleko bolje napadao i posle nekolicine spektakularnih udaraca dolazi do brejka u 12. gemu i 1:0 u setovima.

Posle prvog prekida, meč se nastavio na nekoliko minuta, tokom kojih Srbin dolazi do novog brejka i vodi 2:0 u drugom setu.

Đoković u Dubaiju brani titulu i 500 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

22 h

Podeli: