Rusi raskidaju ugovor sa Hidinkom?

Novi predsednik Fudbalskog saveza Rusije Sergej Fursenko rekao je da će možda raskinuti ugovor sa selektorom Gusom Hidinkom pre nego što mu istekne ugovor.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 25.02.2010.

22:21

Default images

Hidink, čiji ugovor ističe 30. juna ove godine, pristao je da potpiše dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim savezom Turske o preuzimanju reprezentacije. Fursenko je rekao da Fudbalski savez Rusije ima u planu sedam ili osam kandidata koji bi mogli da zamene Hidinka i da će konačnu odluku doneti za mesec ili dva, kada bi mogli da otpuste Hidinka.

Holanđanin će biti selektor Turske do avgusta 2012. godine, a postoji mogućnost da posle toga produži ugovor na još dve godine.

Hidink je predvodio selekciju Rusije do polufinala Evropskog prvenstva 2008. godine, ali nije uspeo da odvede ekipu na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku. Rusija je u baražu ispala od Slovenije, u Moskvi su Rusi slavili sa 2:1, ali su Slovenci pobedom u Mariboru od 1:0 omogućili sebi drugo učešće na Svetskim prvenstvima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: