Aleksandru Jankoviću preti otkaz

Trener Lokerena Aleksandar Janković u opasnosti je da izgubi posao jer je predsednik Rože Lambreht rekao da ima još samo jednu šansu da popravi utisak.

Izvor: B92, Blic

Ponedeljak, 21.09.2009.

21:09

Default images

Lambreht je razočaran igrama ekipe, koja je za sedam kola osvojila samo četiri boda i 14. je na tabeli. Ključni meč predstoji za vikend sa poslednjeplasiranim Ruselarom. "Ne osećam potrebu da hitno odgovaram na predsednikove reči. To nisam činio ni kada me je tapšao po ramenu i govorio da sam ostvarenje sna za klub kad me je dovodio u aprilu", izjavio je Janković.

„Imam puno poštovanja prema Lambrehtu, ali ne razmišljam o otkazu. Moramo da nastavimo da radimo kako bismo preokrenuli situaciju. Momcima na terenu treba malo samopouzdanja i pobeda u sredu dobro bi im došla", dodao je Janković, od koga uprava očekuje da osvoji mesto među prvih šest ekipa u Jupiler ligi.

Aleksandar Janković ima 37 godina, a do sada je radio kao pomoćni trener u Crvenoj zvezdi, Levskom, Metalurgu, Lokomotivi i Lokerenu. Prvi samostalni posao imao je u Zvezdi u sezoni 2007/2008, a početkom aprila preuzeo je Lokeren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: