Džeko produžio ugovor sa 'vukovima'

Reprezentativac BiH Edin Džeko produžio je ugovor sa šampionom Nemačke Volfzburgom od 2013. godine.

Izvor: B92, Goal

Subota, 01.08.2009.

21:00

Default images

Ovim potezom 'vukovi' su otklonili sve nedoumice oko transfera Džeka u neki od najvećih evropskih klubova, a pre svega Milan, koji je od početka letnjeg prelaznog roka pokušavao da dovede mladog centarfora. "Zadovoljan sam što smo sve dogovorili pre početka sezone. Sada mogu da se koncentrišem na tim. Jedva čekam da počne nova sezona u Bundesligi i Ligi šampiona", izjavio je 23-godišnji Džeko.

Bosanskohercegovački reprezentativac je u Volfzburg došao 2007. godine iz čeških Teplica, a od tada je postigao 34 gola za 'vukove', od kojih 26 prošle sezone kada je pomogao svom timu da osvoji prvu titulu šampiona Nemačke u istoriji.

Za reprezentaciju BiH odigrao je 17 utakmica i postigao deset golova. Sedam je dao u kvalifikacijama za SP 2010 i drugi je strelac iz golgetera Engleske i napadača Mančester junajteda Vejna Runija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: