Almunija: Potrebni iskusniji igrači

Golman Arsenala Manuel Almunija smatra da su klubu potrebni iskusniji fudbaleri kako bi došao u situaciju da se bori za trofeje.

Izvor: B92, canadianpress

Četvrtak, 07.05.2009.

19:49

Default images

"Imamo dobar tim, ali navijači očekuju više od nas. Mnogo ljudi kaže da su nam neophodni iskusniji igrači. Možda nam u ovim teškim vremenima zaista potrebna neko nova lica za narednu sezonu", izjavio je 31-godišnji Španac.

"Odgovornost je, ipak, na šefu (Arsenu Vengeru) koji najbolje zna šta je klubu potrebno i koje odluke treba da se donesu", dodao je Almunija.

Arsenal je ove sezone imao mnogo problema sa povredama, a u četvrtak je obelodanjeno da levi bek Gael Kliši neće moći da igra do kraja sezone.

"Sezona je gotova za Gaela. Pokušali bismo da ubrzamo oporavak da smo se plasirali u finale Lige šampiona, ali sada ne želimo da rizikujemo", izjavio je menadžer Arsen Venger.

Kliši je povredio leđa sedmog aprila u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona sa Viljarealom i od tada nije igrao. Do jula i početka priprema Francuz bi trebalo da bude spreman.

Arsenal je treći na tabeli Premijer lige sa 68 bodova i već je obezbedio plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Takmičenje u ovogodišnjoj LŠ 'tobdžije' su završile u polufinalu porazom od Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: