Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 17.09.2012.

10:08

Ćirić: Zvezda me nije zvala

Vaterpolista Radničkog Aleksandar Ćirić kaže da je srećan što je deo velikog projekta koji se stvara u Kragujevcu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje vraća se u Srbiju posle 11 godina.

Iako se spekulisalo da će se vratiti u Crvenu zvezdu u kojoj je ponikao, Ćirić to demantuje. „Nije ni bilo govora! Niko me nije zvao, tako da i nije bilo do mene“, izjavio je bivši reprezentativac.

Ćirić u utorak dolazi u Kragujevac gde će u predstojećoj sezoni igrati u ekipi sa Vanjom Udovičićem, Filipom Filipovićem, Damirom Burićem, Borisom Zlokovićem...

„Dugo sam u inostranstvu. Srećan sam što se vraćam i što ću biti deo jednog velikog, nadam se uspešnog, projekta. Vidim da se stvorila jaka ekipa, a koliko zaista možemo, pokazaće vreme“, rekao je Ćirić.

35-godišnji Ćirić je sa reprezentacijom bio trostruki prvak Evrope, vicešampion sveta i drugi na Olimpijskim igrama. Zbog bolesti je propustio SP 2005. u Montrealu, kada su naši igrači osvojili titulu. Sa Bečejom se 2000. radovao tituli prvaka Evrope, a na F4 Lige šampiona bio je proglašen za najboljeg igrača. Letos je sa ekipom Neptuna osvojio prvenstvo Malte.

Osim što i dalje igra aktivno vaterpolo, obavlja i funkciju direktora VK Zemun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu