Žoze: Postiđen sam, ali mi je drago

Trener Čelsija Žoze Murinjo rekao je da se stidi posle poraza od Bradforda, ali da se i raduje zobg prolaska trećeligaša u osminu finala FA Kupa.

Izvor:

Subota, 24.01.2015.

19:03

Default images
Beta/AP Photo/Tim Ireland

"U ovom trenutku se radujem zbog njih. U svojim lošim osećanjima o utakmici i rezultatu ima prostora za radost zbog njih. Iskren sam. S druge strane, stidim se i mislim da bi igrači trebalo da se osećaju isto kao i ja", rekao je Murinjo.

Čelsi je vodio sa 2:0 protiv popularnih 'Pilićara', ali je Bradford na kraju preokrenuo i slavio sa neverovatni 4:2.

"Ovo je sa jedne strane lepota fudbala, lepota FA Kupa, u kome se ovakve stvari dešavaju češće nego u bilo kojoj zemlji. Ali, ponoviću reč koju sam upotrebio juče za slučaj da izgubimo – sramota. Sportska sramota, ali ipak sramota", rekao je Murinjo.

Iznenadjenja u kup takmičenjima nisu retka, pogotovo u Engleskoj, ali je ovo za portugalskog trenera ipak novost.

"Znam istoriju ovog takmičenja i znam da se to povremeno dešava svakom timu, ali je meni ovo prvi put. Mislim da je neprihvatljivo da se izgubi od tima iz niže lige", rekao je Murinjo.

Gospodin 'Posebni' doživeo je prvi put u karijeri da njegova ekipa na domaćem terenu primi četiri gola, dok su 'Plavci' prvi put od 1958. godine primili četiri gola od trećeligaša, kada je na Stamford Bridžu gostovao Darlington.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: