VTB: CSKA lako, Kinzi spasao Nižnij

Ekipe moskovskog CSKA i Nižnijeg Novgoroda ostvarile su pobede u mečevima trećeg kola regionalne VTB lige.

Izvor: AK

Ponedeljak, 20.10.2014.

19:57

Default images

Moskovljani su lako nadigrali Jenisej 92:79, uz 9 poena i 6 asistencija Miloša Teodosića. Sava Lešić je postigao 9, a Kosta Perović dva poena uz 3 skoka za tim Stevana Karadžića.

Tim iz Novgoroda slavio je kod Krasnih Krilja 78:73. Junak pobede bio je bivši igrač Partizana Tarenz Kinzi sa 16 poena i 7 skokova.

CSKA je do treće pobede predvodio Vitalij Fridzon sa 21 poenom, dok su po 11 ubacili Aron Džekson i Soni Vims. S druge strane se istakao samo Donel Kuper sa 15 poena i 6 asistencija.

Nižnij je gubio dva minuta pre kraja, ali je poenima Artema Parahovskog i Kinzija napravio seriju 7:0 i rešio meč. Kinzi je najveću podršku imao u Semjonu Antonovu koji je imao 13 poena i 5 uhvaćenih.

Kod domaćih Krilja izdvojili su se Kervin Bristol sa 17 opena i 8 skokova, te Skot Eijnolds sa 16 poena.

Uz CSKA i Novgorod, maksimalan učinak u VTB ligi ima još samo Himki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: