Aguero: Možemo do trofeja LŠ

Ofanzivni fudbaler Mančester Sitija Serhio Aguero veruje da “Građani” imaju kvalitet da se ove sezone okite trofejem Lige šampiona.

Izvor: SV

Nedelja, 17.11.2013.

19:27

Default images

Siti je uprkos najvećim ambicijama u protekle dve sezone ispadao iz najboljeg klupskog takmičenja u preliminarnoj fazi.

“Biće veoma teško, ali mislim da imamo šanse da stignemo do titule. Treba samo da sačekamo i vidimo kako ćemo se ponašati u drugoj fazi”, rekao je Aguero.

Izabranicima Manuela Pelegrinija su ostale još dve utakmice u grupi D protiv Viktorije iz Plzenja i Bajern Minhena, u duelu za prvu poziciju.

Velike zasluge za uspehe ima Pelegrini, a u sezonu smo ušli pomalo bojažljivo jer je trebalo vremena da se naviknemo na njegov sistem rada. On traži mnogo od nas na utakmicama i treninzima, a to nas ohrabruje da uvek dajemo sve od sebe”, zaključio je Aguero.

Argentinac je ove sezone odigrao 15 utakmica, postigao 13 golova i ubeležio devet asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: