Zvezdi ističe vreme

Fudbalski klub Crvena zvezda još uvek nije obezbedio milion evra koji su mu potrebni da izmiri dugovanja kako bi dobio licencu za nastuo u Ligi Evrope.

Izvor: MJ

Sreda, 09.05.2012.

11:15

Default images

Na sastanku sa čelnicima UEFA u Nionu "crveno-belima“ je dat rok da do 25. maja da izmire dugovanja ili će naredne sezone biti eliminisani iz Evrope.

Po povratku u Beograd održano je nekoliko sastanaka najužeg rukovodstva i Upravnog odbora, međutim rešenja još uvek nema, a obećanja i podrška sponzora ostala su, za sada, samo na rečima.

Jedna od opcija za ljude iz Ljutice Bogdana jeste da zatraže novi kredit od neke isnostrane banke ili da "Gasprom" bude garant za kredit u Rusiji.

Kvalifikacije za Ligu Evrope počinju 19. jula, a čelnicima "crveno-belih“ su potrebna skoro dva miliona evra kako bi izmirili dugovanja i prema nekim domaćim klubovima.

Osim potraživanja po optužbama iz UEFA Zvezda ima problema i sa neisplaćenim premijama i primanjima igrača, a pristižu i nove obaveze.

Prodaja nekih igrača mogla bi da smanji minus u kasi "crveno-belih“, ali za to će morati da sačekaju letnji prelazni rok.

Predsednik kluba Vladan Lukić, koji se bori za novi mandat, još uvek se nije oglasip po ovom pitanju niti izneo svoj program za pokušaj stabilizacije kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: