Vojičić: Nema predaje

Trener fudbalera Borca Slavko Vojičić rekao je pred meč sa Jagodinom da se njegova ekipa neće predati sve dok ima šanse da izbori opstanak u Superligi Srbije.

Izvor: MJ

Utorak, 24.04.2012.

19:35

Default images

"Imamo teoretske šanse da izborimo ostanak i moramo tako razmišljati bez obzira na sve probleme koji nas pritiskaju", kaže Vojičić.

Trener Čačana je dodao da se nada da će njegov tim konačno odigrati bolje i ostvariti rezultat koji će ih ostaviti u trci za opstanak u eliti.

"Za mene nema predaje dok god postoji i najmanja šansa da se sačuva superligaški status. Potpuno sam svestan teške situacije u kojoj se nalazimo. Nadam se da se nikada neće ponoviti sramno izdanje naših igrača kao u prošlom kolu, tada su se predali pre početka", rekao je Vojiči.

Vojičić je ocenio da Jagodina igra sjajno i da ih u sredu čeka težak posao.

"Oni igraju zaista sjajno. Ne samo da pobedjuju, već to čine veoma ubedljivo. Igraju napadački i efikasan fudbal, tako da nam predstoji jako težak posao. Imaju odlične igrače, a pre svega tim, tako da opasnost vreba sa svih strana", zaključio je Vojičić.

Meč 26. kola Jelen Superlige između Jagodine i Borca igra se u sredu u 16.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: