KK Partizan ponovo novčano kažnjen

Evroliga je kaznila KK Partizan sa 12000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom treće i četvrte utakmice sa izraelskim Makabijem.

Izvor: NK

Sreda, 07.04.2010.

16:57

Default images

Sudije su u svom izveštaju navele da su navijači u drugoj četvrtini četvrtog meča, posle dosuđene tehničke greške treneru „crno-belih“ Dušku Vujoševiću, ubacili na teren mnogo predmeta, novčića i upaljača. Srpski šampion je istim povodom kažnjen i za treću utakmicu koja je odigrana u Beogradskoj Areni.

Sudije su tada u svom izveštaju zabeležile da su navijači tokom predstavljanja timova ubacili novčiće, upaljače i mobilne telefone u teren, kao i da su isti predmeti pali na teren u trenutku kada je igrač Makabija izvodio slobodna bacanja. Zbog svega navedenog određena je novčana kazna od 5.000 evra.

Klub iz Humske je tokom ove sezone novčano kažnjen sa 1000 evra posle utakmice sa Orleanom 9. novembra, potom posle utakmice sa Olimpijakosom 30. novembra 15.000 evra, utakmica sa Lijetuvos Ritasom 11. januara je bila povod za novu reakciju Disciplinskog sudije koji je tada odredio kaznu od 2500 evra.

Partizan je 2. marta ugostio ekipu Marusija, i tom prilikom su na teren bili ubačeni predmeti, pa je klub iz Humske kažnjen svotom od 3000 evra. Tome su pridodate i gore pomenute novčane kazne posle odigravanja plejof serije sa Makabijem, sto dovodi do ukupne cifre od oko 33.500 evra.

KK Partizan moli svoje navijače da svoj klub bodre na fer i korektan način, jer ubacivanjem predmeta na teren štetu nanose samo klubu za koji navijaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: