Janković: "Bolji smo od Partizana"

Izvor: B92, Beta

Subota, 17.05.2008.

21:27

Default images

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je da je zadovoljan pobedom, ali i da mu je žao što se lepšom partijom nisu oprostili od svog stadiona za ovu sezonu. "Bila je ovo jako teška utakmica. Nismo imali vremena da se odmorimo od utakmice sa Banatom. Igrači su umorni jer je ovo kraj sezone, a i vreme je bilo sparno", rekao je Janković posle pobede nad OFK Beogradom od 1:0 u 32. kolu Meridijan super lige.

Zvezda kolo pre kraja takmičenja ima tri boda manje od vodećeg Partizana, a u poslednjem kolu gostovaće u Kuli.

"U Kulu idemo sa pobedničkim ambicijama, junački da izguramo do kraja, sa nadom da ćemo se u poslednjem kolu radovati", kazao je Janković.

Trener Zvezde je, upitan da li je srpsko prvenstvo regularno, rekao da može da se trudi da razmišlja samo sportski, a ne da se bavi nagađanjima.

"Znam samo da je Zvezda iskrvarila za svaki bod i gol. Osećam enormnu satisfakciju zbog rezultata u polusezoni, u kojoj smo bili najbolji. Ne mogu da govorim o drugim terenima, ali znam da smo u direktnim duelima sa Partizanom pokazali kakav je odnos snaga".

Trener OFK Beograda Mihajlo Ivanović istakao je da se pribojavao ubedljivog poraza jer osmorica igrača iz startne postave, koji su se u prošlom kolu suprotstavili Partizanu, nisu mogli da igraju protiv Zvezde.

"Pokušali smo da igramo, ali nismo uspeli ni ozbiljnije da ugrozimo gol Zvezde. Dobra stvar je što smo dobili dva, tri mlada igrača. Vidi se da smo svi umorni od fudbala, ali moramo da pokušamo da u poslednjem kolu pobedimo Vojvodinu i izbegnemo mesto u baražu za prvu ligu", rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: