Nova vest
Tenis

Sreda, 01.09.2010.

18:21

Ivanovićeva fenomenalna protiv Ženg

Srpska teniserka Ana Ivanović eliminisala je Kineskinju Đie Ženg ekspresnom pobedom u drugom kolu Otvorenog prvenstva SAD.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ivanovićeva je dominirala u oba seta i sa 6:3, 6:0 izborila meč u trećoj rundi sa boljom iz francuskog duela Marion Bartoli – Viržin Rezano.

Ana je meč počela odličnim servisom, nije dozvolila rivalki da joj u ranoj fazi duela oduzme gem, a pošto je iskoristila prvu brejk loptu na rezultatu 2:1, lagano je stigla do servisa sa meč na 5:1.

Ipak, Kineskinja je konačno malo pritisla našu teniserku i napravila brejk, a potom iskoristila svoj servis i smanjila na 5:3. Drugu šansu da osvoji set Ivanovićeva nije propustila pa je sa 6:3 povela u meču.

Nekadašnja Gren slem šampionka nastavila je sa sjajnom igrom i u drugom setu, sigurnim servisom i snažnim forhendom dominirala je protiv Ji Ženg i brzo povela sa 3:0. Ženg više nije imala snage pa je Ana pre isteka punog sata završila meč sa ubedljivih 6:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu