Nova vest
Tenis

Petak, 17.11.2017.

11:43

Okršaj za polufinale Londona – Tim protiv Gofana

Završni turnir u Londonu polako ulazi u završnicu i pred nama je odlučujuć meč u grupi Pita Samprasa.

Izvor: PT

Autor: PT

Okršaj za polufinale Londona – Tim protiv Gofana
Getty Images

Grigor Dimitrov se već plasirao u polufinale gde ga očekuje duel sa Džekom Sokom, dok će pobednik duela Tim/Gofan igrati protiv Rodžera Federera.

Austrijanac i Belgijanac ostvarili su pobedu i poraz u gupi Pita Samprasa, a prolaz u polufinale obezbediće pobednik ovog duela.

Njih dvojica su se do sada sastajali čak devet puta, poznaju se veoma dobro i očekuje nas uzbudljiv duel. Gofan vodi sa 6:3 u međusobnim okršajima.

"Zadovoljan sam što sam u mogućnosti da igram za polufinale. Igrali smo neke velike mečeve u prošlosti. Ovo će biti još jedan takav duel. Poznajemo se veoma dobro... Odigrao je ovde jedan odličan i jedan loš meč, tako da ne znam šta da očekujem", istakao je Dominik Tim pred ovaj meč.

Gofan je u prvom kolu pobedio Rafaela Nadala posle tri seta, dok je u drugom meču uzeo samo dva gem Dimitrovu (6:0, 6:2).

"Neće biti nimalo lak meč. Redovno treniram sa Dominikom tako da ga dobro poznajem. Imam već ideju kakav tenis bi trebalo da igram protiv njega jer smo u prošlosti odigrali dosta mečeva", rekao je Gofan.

Meč je na programu od 15.00 i nema sumnje da nas očekuje neizvestan meč u borbi za polufinale završnog mastersa. Kvota na Tima je 1,80m, a na Gofana 1,90. Pogledajte sve MOZZART kvote za ATP masters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu