Nova vest
Tenis

Četvrtak, 16.04.2015.

19:26

Novak: Čilić igra tenis svog života

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da očekuje težak meč sa Marinom Čilićem u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Đoković je do četvrtfinala u Kneževini stigao trijumfom nad Austrijancem Andreasom Hajder-Maurerom sa 6:4, 6:0, posle manje od sat vremena igre.

Čeka me Marin Čilić, koji je osvajač Gren slema i igra tenis svog života. Imao je probleme sa povredom u poslednjih nekoliko meseci, ali je uspeo da pobedi Congu. Gledao sam malo taj meč i izuzetno se radujem tom izazovu. Očigledno je da me od sada čekaju teži izazovi“, naglasio je Đoković.

Đoković se takođe osvrnuo na duel sa Hajder-Maurerom, u kojem nije blistao, ali je odigrao tačno onoliko koliko je dovoljno za rutinski trijumf.

Od početka turnira sam odigrao dva meča kojima sam veoma zadovolja po pitanju igre. Od četvrtfinala će sve biti teže, nivo igre mora da bude mnogo viši. Takođe, moram da održim taj visok nivo igre tokom celog susreta ako želim da iz njega izađem kao pobednik“, istakao je najbolji teniser sveta.

Duel Đokovića i Čilića na programu je u petak najranije oko 13 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu