Nova vest
Tenis

Subota, 18.10.2014.

13:23

Sjajni Dimitrov oduševio Stokholm

Bugarin Grigor Dimitrov važi za jednog od najboljih mladih igrača na ATP Turu, a da je veliki majstor tenisa pokazao je na turniru u Stokholmu.

Izvor:

Autor:

Default images

Izabranih srca Marije Šarapove savladao je u četvrtfinalu turnira serije 250 Amerikanca Džeka Soka posle preokreta (5:7, 6:4, 6:3), prelomivši meč sa dva spektakularna poena.

Najpre je fenomenalno odreagovao na ritern Soka, i udarcem iza leđa poslao viner dijagonalu. Već u sledećem poenu je ponovo naterao celu halu da ustane, a protivnika da mu priđe i čestita.

Iz prvog servisa je pogodio sajlu, da bi Amerikanac pročitao drugi servis i poslao snažnu loptu pod noge Bugarina. Međutim, Grigor je samo razmakao noge i loptica je ponovo završila u terenu.

"Šta možete da uradite? Ja uvek improvizujem u takvim situacijama. Izgleda da ovaj deo sezone uvek izvlači najbolje iz mene. Srećan sam što sam publici u Stokholmu mogao da priredim zadovoljstvo", rekao je Dimitrov.



On će za plasman u finale igrati sa Bernardom Tomićem, dok se u drugom polufinalu sastaju Tomaš Berdih i Matijas Bačinger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Tenis

Endi Mari opet na terenu

Britanski teniser Endi Mari vraća se na teren 18. maja u Ženevi, saopšteno je na sajtu turnira u tom švajcarskom gradu.

Tanjug

15:05

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu