Nova vest
Tenis

Nedelja, 18.05.2014.

21:05

Nadal: Ohrabrenje pred Rolan Garos

Rafael Nadal izjavio je da nije posebno uzrujan zbog četiri uzastopna poraza od Novaka Đokovića.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“To je sport to je deo karijere. On me je pobedio sada četiri puta, a ja sam njega prošle godine na Rolan Garosu, u Montrealu i na US openu i to je to. Moram samo da nastavim da radim kao što sam radio tokom cele karijere, pa da budem spreman za sledeći meč. Videćemo kada će taj duel biti“, kazao je Rafa.

Na pitanje zašto je tako teško savladati Đokovića, Španac je odgovorio:

“Svima je teško da pobede Novaka, ne jedino meni. On je jedan od najboljih na svetu, ništa posebno“, rekao je ironično Nadal, “Igrao sam dobro u nekim trenucima, imao šanse, ali u nekim poenima osetio sam da mi je nedostajalo malo energije koju sam istrošio tokom ove nedelje. Zato nekada nisam mogao da mu otežam poziciju za udarac i da promenim ritam poena. Mohgu malo bolje, ali ponosan sam kako sam igrao ove nedelje“.

Nadal kaže da su ga mečevi u Rimu ohrabrili pred Rolan Garos, koji počinje 25. maja.

“Radim prave stvari, napredujem tokom turnira. Pre dve nedelje šanse da igram dobro na Rolan Garosu nisu bile velike, ali sada idem tamo ohrabren“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu