Nova vest
Tenis

Utorak, 06.05.2014.

12:55

5 najboljih poena u istoriji Garosa

Na zvaničnom sajtu Rolan Garosa objavljen je video sa pet najlepših poena u istoriji turnira, a prvo mesto zauzima Rodžer Federer.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Slede Mikael Ljodra, Fernando Gonsales, Meri Pirs i Andre Agasi.

U Parizu smo se nagledali divnih poena poslednjih godina i ne bi bilo loše kada bi se lista i proširila. Za sada uživajte u ovih pet poena, vredeće.

Na petom mestu je izvanredni Andre Agasi, koji je stigao tešku lopticu, a zatim je kroz noge poslao po paraleli za viner u meču treće runde sa Krisom Vudrafom. Te 1999. godine Agasi je osvojio titulu u Parizu.

Fantastična Meri Pirs zauzima četvrtu poziciju – u četvrtfinalnom meču 2000. sa Monikom Seleš delovalo je da je već izgubila poen, ali ona je spektakularnim udarcem kroz noge lobovala Selešovu na oduševljenje publike.

Treći je Fernando Gonsales, koji je u četvrtfinalu 2003. godine sa Huanom Karlosom Fererom pokazao neverovatnu brzinu, ali i snagu svog forhenda.

Mikael Ljodra je vrhunskom odbranom i anticipacijom u meču četvrte runde 2004. godine sa Timom Henmanom zavredio drugo mesto, a prvi je Rodžer Federer – u polufinalu 2006. sa Davidom Nalbandijanom Švajcarac se sjajno branio, a onda je neverovatnim udarcem osvojio poen.



Rolan Garos ove godine počinje 25. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu