Nova vest
Tenis

Subota, 05.02.2011.

18:51

Krunić: "Mnogo sam grešila" (video)

Teniserke Kanade povele su sa 1:0 u Fed kup meču protiv Srbije u Novom Sadu pobedom Rebeke Marino nad Aleksandrom Krunić.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srpska teniserka istakla je posle meča da je mnogo grešila u završnici trećeg seta i da je zato stigla kazna.

Marino je slavila sa 6:3, 3:6, 7:5, a u poslednjem setu Krunićeva se vratila na 5:5 posle 5:0 za Kanađanku.

Teniserka Srbije ocenila je da je imala šanse da dobije meč, ali je načinila više grešaka od protivnice u poslednja dva gema.

"Pre meča nisam razmišljala o rezultatu i svojoj igri. Puno sam grešsila i veoma loše počela treći set. Iako je teško vratiti se u meč sa ovakvim igračicama kao što je Marino, kada je bilo najbitnije, više sam grešila od nje. A kada ne iskoristim sansu stiže kazna", rekla je Krunićeva na konferenciji za novinare posle meča.

Teniserka Srbije istakla je da je sada najvažnije da se smiri i ocenila i ocenila da ako u nedelju bude dobila šansu u singlu da će joj biti mnogo lakše.

"Prebrodila sam tremu prilikom prvog nastupa za Fed kup reprezentaciju. Puno bi mi značilo da sutra igram sa Aleksandrom Voznijak", rekla je Krunićeva.

Ona je dodala da je do rezultata 0:5 u odlučujućem setu bila čak i previše mirna, kao i da je posle 5:5 bila smirena da završi set.

"Možda nisam imala sreće da čvršće odigram odlučujuće poene, a možda sam pogrešila što sam prepustila njoj da napravi grešku. Mogla sam i bolje da serviram, ali bez obrira na sve, ovaj meč je dobro iskustvo za mene", rekla je Krunićeva.

Prema njenim rečima, atmosfera u novosadskom Spensu kao jako dobra i publika joj je dosta pomogla da se vrati u meč kod 0:5 u trećem setu.

"Beograd se verovatno zasitio tenisa. Ovde mi se mnogo svidelo navijanje i atmosfera. Mnogi ljudi su me stojeći pozdravili prilikom dobijanja nekih poena i zbog toga mi je jako krivo što nisam dobila meč", rekla je Krunićeva.

Rebeka Marino izjavila je da u Novom Sadu nije odigrala svoj najbolji meč, ali da je zadovoljna što je pobedila i donela prvi poen svojoj ekipi.

Kanadjanka je ocenila posle meča da je duel sa Aleksandrom Krunić bio izuzetno težak i ocenila da je u pitanju jako dobra igračica.

"Nisam odigrala najbolji svoj meč, ali je ovo dobro iskustvo s obzirom da mi je prvi nastup za Fed kup reprezentaciju", rekla je Marino na konferenciji za novinare posle meča.

Ona je naglasila da je odigrala slabije nego na treninzima, ali da je zadovoljna što je pobedila i donela prvi bod Kanadi.

"Teško sam radila kako bih bila fokusirana tokom celog meča. Ipak, sretna sam što sam dobila treći set iako sam tokom njega imala problema sa koncentracijom", rekla je Marino.

O narednom duelu sa Bojanom Jovanovski kanadska teniserka je kazala da očekuje da će biti dobar meč i da će obe pružiti maksimum.

"Jovanovski je dobra igračica koja igra napadački tenis", rekla je Marino.

Kanađanka je u Novom Sadu odservirala svoj najbrži servis u karijeri od 201 kilometar na čas.

"Dobro serviram verovatno zbog moje gradje. Veoma uživam u servisu, koji mi mnogo pomaže u meču i trudim se da ga stalno unapredjujem", rekla je Marino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu