Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 10.05.2010.

16:40

Madrid: Ispale Enan, Šarapova...

Bivši svetski broj jedan Žastin Enan iznenadno poražena u prvom kolu mastersa u Madridu od Francuskinje Aravan Rezai 4:6, 7:5, 6:0.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Enan je prošle nedelje osvojila titulu u Štutgartu, ali se na tom turniru i razbolela, što se potom odrazilo na njenu igru. Još jedna bivša najbolja igračica sveta, Marija Šarapova, takođe je ispala u prvom kolu od Lusi Safarove 6:4, 6:3. U ponedeljak, drugog dana turnira, ispala je i Viktorija Azarenka, koja je predala meč Šuai Peng pri rezultatu 3:0 za Kineskinju.

Enanova, koja je ove sezone beležila dobre rezultate, i sâma je rekla da se loše osećala čitave nedelje.

"Kada sam se vratila iz Štutgarta, nisam se uopšte dobro osećala. Pokušala sam da dobro treniram, ali igrati meč je nešto sasvim drugačije. Madrid je ove godine bio teško iskustvo, nadam se da će dogodine biti drugačije", rekla je Enan posle poraza.

Sa druge strane, Šarapova, koja se i dalje oporavlja od povrede lakta, rekla je da se "i dalje bori da pronađe dobar ritam", kao i da će proći još neko vreme dok se ne oporavi u potpunosti.

Zbog povrede se u ponedeljak povukla i Agnješ Savaj, koja je pri rezultatu 2:5 meč predala Pati Šnider.

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović igraće u utorak u drugom kolu petog mastersa sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu