Nova vest
Tenis

Subota, 28.03.2009.

14:54

Karte za Srbija Open od ponedeljka

Direktor ATP turnira „Srbija Open 2009“ Goran Đoković najavio je da će prodaja karata za turnir početi u ponedeljak, 30. marta.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Prvi ATP turnir u Srbiji biće održan od 2. do 10. maja na MGM teniskom kompleksu u Beogradu. "Zadovoljstvo mi je što mogu da obradujem sve ljubitelje tenisa i najavim zvaničan početak prodaje karata. Znamo koliko ovaj turnir znači Beogradu i celoj Srbiji i zato smo se trudili da publici obezbedimo najbolje uslove“, poručio je Đoković.

Kako je precizirano u saopštenju organizatora turnira, obezbeđene su najpovoljnije cene ulaznica u odnosu na druge ATP turnire u svetu, tako da će cena za pojedinačne mečeve da se kreće u rasponu od 500 do 2.000 dinara, dok će propusnice za kompletan program iznositi od 12.000 dinara.

Predviđena je i mogućnost kupovine dnevne karte od 500 dinara, koja će važiti za sve sadržaje unutar MGM kompleksa, osim pristupa centralnom terenu i moći će da se nabavi na blagajni tog teniskog kompleksa.

Svi ljubitelji tenisa u srpskoj prestonici karte će moći da kupe na blagajnama "Beogradske Arene" i svim prodajnim mestima "Bilet servisa", dok će distribucija ulaznica u Novom Sadu i Nišu ići preko "Bilet servisa" i IPS-a.

U glavnom žrebu u pojedinačnoj konkurenciji nastupiće 28 tenisera, od kojih će trojica dobiti vajld kard, četvorica će proći kroz kvalifikacije, dva igrača će imati specijalni poziv, a 19 će ih u glavni žreb ući na osnovu pozicija na ATP listi. U konkurenciji dublova takmičiće se 16 parova.

Pobedniku "Srbija Opena 2009", čiji nagradni fond iznosi 450.000 evra, pripašće 73.000 evra i 250 ATP poena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu