Nova vest
Tenis

Utorak, 30.03.2010.

23:29

Psiholog nudi pomoć Endiju Mariju

Psiholog Roberto Forconi, koji je pomagao Endiju Mariju dok se oporavljao od povrede zgloba, spreman je da Škotu 'pruži ruku' kako bi izašao iz krize igara.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

„Tu sam za njega. Imamo dobar odnos i može da me pozove telefonom u svako doba. Pokušaću da ga kontatkiram u narednih nekoliko dana da vidim da li postoji mogućnost da nešto uradim“, izjavio je Forconi, koji takođe radi za LTA, vrhovno tenisko telo u Velikoj Britaniji.

Mari je sa Forconijem sarađivao prvi put 2007. godine kada je imao poteškoća da vrati samopouzdanje posle povrede ručnog zgloba.

Škot od finala na Australijan openu beleži vrlo loše rezultate – u Dubaiju je ispao u drugom kolu, u Indijan Velsu je u četvrtfinalu izgubio od Soderlinga, a kriza je kulminirala porazom od Fiša u Majamiju.

„Nisam bio dovoljno čvrst na terenu i to je najveće razočaranje. Psihološki se vrlo loše osećam poslednjih nekoliko nedelja, moram da dovedem svoje misli u red i da ponovo budem koncentrisan. Sve je na meni i na tome šta se dešava u mojoj glavi. Srećan sam van terena, ali ne na njemu, tako da moram ponovo da krenem da uživam u tenisu“, izjavio je Mari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu