Nova vest
Tenis

Utorak, 18.11.2014.

15:55

Murije: Stan besneo na Mirku

Sedrik Murije, glavni sudija polufinalnog duela između Rodžera Federera i Stana Vavrinke u Londonu, potvrdio je da je Vavrinka besneo na Federerovu suprugu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sve se dešavalo u neizvesnom trećem setu kada je Vavrinka krenuo ka Federerovom boksu, a Murije ga je zaustavio.

„To je bio momenat pun tenzije. Meč je bio pri kraju. Video sam da je Stan iznerviran zbog nekoga iz Rodžerove lože. Pokušao sam da shvatim šta se dogodilo i pitao ga."

"On mi je rekao: ’Ona me ometa’. Shvatio sam da ga je iznervirala supruga Rodžera Federera“, rekao je Murije švajcarskim medijima.

Švajcarski teniser bio je vidno iznerviran prilikom rezultata 5:5 i 40:40 u trećem setu, a uz komentar „ne pre servisa“ krenuo je čak i ka tribinama. U tom trenutku ga je zaustavio glavni sudija Sedrik Murije, a na snimku Telegrafa čuje se da ženski glas iz publike dobacuje: „Plačljivko“.

Sve je počelo pri rezultatu 4:4 kada je Vavrinka prišao svojoj klupi da promeni reket. Sudija Murije mu je tada rekao: „Nisam ništa čuo“, a Vavrinka mu je odgovorio: „Isto ovo je radila i na Vimbldonu. Svaki puta kada sam na njenoj polovini ona vrisne pre mog servisa. To je neizdrživo.“

Podsetimo, Vavrinka je na Vimbldonu izgubio od Federera sa 3:1 nakon što je dobio prvi set, a drugi izgubio u taj-brejku.

Federer je na kraju spasao četiri meč lopte i pobedio, ali nije igrao finale protiv Novaka Đokovića zbog povrede leđa. Federer i Vavrinka trebalo bi predstojećeg vikenda da igraju finale Dejvis kupa protiv Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu