Nova vest
Tenis

Utorak, 01.07.2014.

21:53

Kirjios: Igrao sam sjajan tenis

Mladi australijski teniser Nik Kirjios rekao je da je od početka meča verovao da može da pobedi Španca Rafaela Nadala.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kirjios je eliminisao najboljeg tenisera sveta u četvrtom kolu Vimbldona sa 7:6 (7:5), 5:7, 7:6 (7:5), 6:3, i osigurao duel sa Kanađaninom Milošem Raonićem.

Morate da verujete da možete da pobedite od samog početka meča. Igrao sam zaista dobro na travi ovih dana. Bio sam u svojoj zoni na terenu, čak nisam ni primećivao publiku toliko. Servirao sam na visokom nivou i igrao sam zaista sjajan tenis“, rekao je Kirjios.

Majka senzacionalnog 19-godišnjeg tenisera je samo dan ranije u intervjuu za jednu australijsku televiziju rekla da njen sin možda neće moći da pobedi Nadala, za kojeg je rekla da je previše dobar. U intervjuu posle meča, Kirjios se osvrnuo i na reči svoje majke.

To me je malo naljutili prethodne večeri. Ne znam šta je mislila, ali može da misli šta god hoće“, istakao je mladi Australijanac.

Iako je posle meča izgledao siguran u sebe, stiče se utisak da Kirjios još ne može da veruje kakav je uspeh postigao, a to govori njegov poslednji tvit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu