Nova vest
Tenis

Nedelja, 11.11.2012.

18:32

Novak za B92: Neću sada da stanem

Novak Đoković izjavio je za B92 posle pobede nad Del Potrom u polufinalu Mastersa (4:6, 6:3, 6:2) da je presrećan zbog plasmana u finale.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Verovao sam u preokret i on se desio upravo u trenutku kada sam imao set i brejk zaostatka. Odigrao sam agresivnije i mnogo bolje od sredine drugog seta, do tada je on bio bolji igrač. Znao sam da ću pronaći snage da uradim ono što sam već uspevao ove nedelje, zaista ne mogu biti srećniji zbog ovog uspeha“.

"Del Potro je izuzetan igrač, napravio je veliki podvig u subotu pobedivši Federera i to dovoljno govori o njegovom kvalitetu i o izvrsnoj formi u kojoj se nalazi. Ovo su završni dani jako važnog turnira, možda i najjačeg na svetu, zbog činjenice da su osmorica najboljih ovde“, dodao je Đoković posle plasmana u finale.

U ponedeljak će Novak igrati u finalu i pokušaće da osvoji svoju drugu titulu na završnim turnirima, posle 2008. godine.

"Prezadovoljan sam, ali ne želim ovde da stanem, imam još jedan meč. Daću sve od sebe, svestan sam da je u pitanju poslednji meč u godini i siguran sam da ću izaći na teren u ponedeljak sa mnogo optimizma. Imam dovoljno vremena, ovo je bio dnevni meč, tek je 17 sati, a mislim da je finale sutra u 20h. Imaću više vremena od sledećeg rivala i uradiću sve da maksimalno spreman dočekam meć“.

Na pitanje izveštača B92 Milana Boškovića da prokomentariše atmosferu u O2 Areni, Novak odgovara:

"Fantastičan je ambijent, ali nisam ni video koliko je velika hala i koliko tačno ima ljudi jer moram da budem koncentrisan isključivo na teren. Ipak, naravno da svi primećujemo, pogotovo kada imate podršku koja je neophodna u ovako važnim mečevima“, zaključio je najbolji teniser planete za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu