Nova vest
Tenis

Nedelja, 10.06.2012.

20:59

Srđan Đoković: Rafi pomažu iz boksa

Otac Novaka Đokovića Srđan razgovarao je u Parizu sa italijanskim novinarom posle prekida finalnog meča Rolan Garosa zbog kiše.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Novinar je konstatovao da je prvi prekid meša više odgovarao Đokoviću, dok je drugi prekid meča povoljniji za Nadala pošto je Novak osvojio osam od poslednjih devet gemova.

Srđan Đoković se složio sa novinarom a zatim je istakao da problem predstavlja to što iz Nadalovog boksa konstanto španskom teniseru govore kako da igra.

Otac najboljeg tenisera na svetu nije rekao da misli na Tonija Nadala, Rafinog strica i trenera i rekao je da Marin Vajda ne to ne radi tokom meča, jer to nije sportski.

Srđan Đoković smatra da Novak ima dobre šanse da pobedi u ponedeljak. Đoković je dodao i da je njegov sin najbolji teniser na svetu svih vremena, kao i da će teniski turnir "Srbija open" biti organizovan i sledeće godine.

Ceo razgovor možete poslušati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu