Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 23.01.2012.

19:27

Đoković za B92: "Dobar test pred 1/4finale"

Novak Đoković izjavio je za B92 da nije bio koncentrisan u jednom periodu meča sa Lejtonom Hjuitom, ali da se pobedi u zube ne gleda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Posle 2:0 u setovima i 3:0 u trećem olako sam shvatio nastavak meč. Odigrao sam neke nonšalantne poene, nisam bio koncentrisan, a to ne sme više da mi se dešava, pogotovo ne protiv igrača koji je jako iskusan, nikada se ne predaje i igra pred domaćom publikom. Bilo je nekih sat vremena koje sam odigrao dosta loše, ali pobedi se ne gleda u zube“.

„Prva dva seta i poslednji set odigrao sam dosta dobro, na vrlo visokom nivou. Možda mi je ovo i bilo potrebno u ovoj fazi turnira, da budem testiran pred četvrtfinale“, dodao je Đoković u razgovoru sa izveštačem B92 Milanom Boškovićem.

Prvi put si igrao na „Rod Lejveru“, šta ti je više smetalo – bube, ptice ili dobacivanja iz publike?

„Sve je to deo tih večernjih uslova, imao sam iskustva i ranije sa time. Nisam ovde da tražim bilo kakve izgovore, dobio sam informaciju da ću za dva dana takođe igrati u večernjem terminu sa Davidom Fererom. On je jako nezgodan rival, veoma je borben i neće mi dozvoliti da lako dobijam poene, već ću morati da ih zarađujem. Zato je ovo bila tako dobra priprema“.

Intervjui sa Džimom Kurijerom (na terenu posle meča) uvek su interesantni – odakle njemu te ’insajderske’ informacije, da li vas iznenadi svaki put?

„Pre meča smo imali internu šalu – Jelena i ostalo društvo bili su u prostoriji za igrače, a ja sam otišao da posedim malo sa njima jer se odužio meč koji je igran pre mene. I Džim Kurijer je bio tu, a Dušan Vemić na svom Aj fonu ima jednu smešnu aplikaciju – uslikaš nekoga, a onda možeš da širiš lice itd. Onda sam rekao da je Jelena bila takva pre nego što je počela da se zabavlja sa mnom, naravno kroz šalu. Džim je vrlo interesantna osoba, odličan komentator i neko ko i te kako znao kako se igrači osećaju na terenu jer je višestruki osvajač Grend slem turnira“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu