WTA: Jelena bez polufinala Linca

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Petak, 27.10.2006.

16:23

Default images

Jelena Janković nije uspela da se plasira u polufinale WTA turnira koji se za nagradni fond od 600.ooo dolara igra u Lincu.

Čehinja Nikol Vajdišova bila je bolja od naše trenutno najbolje teniserke, 2:1 (5:7, 7:6, 6:4), u meču koji je trajao dva sata i osamnaest minuta.

U prvom setu Jelena je prva napravila brejk, Vajdišova uzvratila, a u poslednjem gemu, naša teniserka je na servis Čehinje bila uspešnija i povela u meču. U drugom setu nije bilo brejka, a u trinaestom gemu Vajdišova je bila spretnija.

Treći set je odlučio jedan oduzet servis Vajdišove, a na kraju je statistika dala odgovor na pitanje šta je uzrok poraza Jelene Janković. Čehinja je imala bolji procenat prvog servisa, više asova (20:9), "vinera" (55:30) i manje neiznuđenih grešaka.

I pore poraza, Jelena će zadržati dosadašnji plasman na WTA listi, 12. mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: