Nova vest
Košarka

Subota, 13.09.2014.

13:08

Sada slavimo, a pre samo 10 dana...

Pre samo deset dana nakon poraza od Brazila retko ko je verovao u ekipu Aleksandra Đorđevića, ali to nepoverenje je očigledno bilo pogrešno.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija je u finalu Mundobasketa u Španiji, ali srpski navijači mogli bi jednom za sva vremena da nauče lekciju.

Lekciju koju očigledno još nisu naučili. Kritika je uvek dobrodošla, ali baram treba sačekati kraj prvenstva, pa onda analizirati urađeno.

Odabrali smo nekoliko najpreporučenijih komentara nakon poraza od Brazila u grupnoj fazi takmičenja:

Ocajno vodjenje Djordjevica koji je glavni krivac ovde..u trecoj cetvrtini kad smo bili u silnom momentumu i iz -18 dosli do +7 Djordjevic izvodi sva tri igraca koji su tad bili u naletu Teodosica,Bogdanovica i Radiljicu i uvodi totalno neiskusne plus i do tad katastrofalnog Krstica(sa njim u igri smo imali -40) ..i oni od +7 dolaze do -7 i tek onda Djordjevic ih vraca kad je vec bilo kasno.
(dzoni, 3. septembar 2014 19:57)

Ne, jer imamo najgoru reprezentaciju u poslednjih 20 godina(starije ne znam)...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poznavalac, 3. septembar 2014 17:44)

Cuj, "prave razliku". deru nas bre kao volove u kupusu. Nasi igraci izgledaju kao amateri pored Marselinja, Varezaa, Nenea, Barbose...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stella, 3. septembar 2014 18:42)

Kaze selektor-odbrana je adut ovog tima. A ovi im uspu 50 poena za poluvrijeme.
(ElG, 3. septembar 2014 18:47)

Samo deset dana kasnije komentari su potpuno drugačiji. Ko zna, možda su isti ljudi pisali i ove komentare:

Kolko dobro igramo, to je nestvarno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bradonja, 12. septembar 2014 22:29)

Какав је ово тим Србије? Или какав је ово селектор? Ништа ми није јасно, али ово је алхемија чиста. Направише сребро само тако. Наклон до пода!!! Има правде ѕа оно полуфинале 2010.
(grdoba, 12. septembar 2014 23:53)

Kad vam protivnik da 39 poena u jednoj cetvrtini, kada ne moze da promasi u kljucnim trenucima a vi pobijedite, onda znate kakav ste herojski podvig napravili. Srecniji sam od najsrecnijeg djeteta trenutno, kao i vecina vas. Ovo mi je vratilo ono sjecanje na Indijanapolis, moje najranije sjecanje na kosarku i samo mogu reci HVALA VAM ZMAJEVI, DOKTORI, PROFESORI! Hvala Djordjevicu koji je pokazao koliko mu je stalo do ovoga. One njegove suze u ocima govore sve. Ponosan sam do neba, kao i vecina one prave Crne Gore. Samo naprijed, do kraja, hrabro. DAJTE AMERE DA SE IGRAMOOO, IGRAMOOO, IGRAMOOO. Naprijed Srbija iz kisne Podgorice!
(pozdrav iz Podgorice, 13. septembar 2014 00:06)

Hvala Saletu Djordjeviću za uvodjenje reda u košarci. Red, rad i disciplina... Uspeh nikada ne ide sam. Bravo za sve momke, idemoooooooooo do povede!!!
(Šareniš-iš, 12. septembar 2014 22:52)

U nedelju od 21 čas Srbija igra protiv selekcije SAD za zlatnu medalju. Razmislite pre nego što se odličite da ostavite komentar...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve