Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.06.2010.

17:34

Vejn Runi i Ešli Kol na poštedi

Napadač Engleske Vejn Runi i levi bek Ešli Kol propustili su u ponedeljak trening reprezentacije ‘Gordog Albiona’.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Odsustvo Runija i Kola, uz ranije povređenog defanzivca Ledlija Kinga, samo je stvorilo nove probleme za selektora Fabia Kapela.

Sa druge strene, odsustvo dvojice veoma bitnih igrača izazvalo je na Ostrvu zabrinutost pred naredni meč selekcije Engleske. Izabranici selektora Kapela u drugom kolu C grupe, 18. juna, igraju protiv Alžira.

Umesto da treniraju sa saigračima, Runi i Kol su otišli su na plivanje, dok je King otišao na tretman kod fizioterapeuta, a potom i u teretanu. Fudbalska asocijacija (FA) saopštila je da je Runi dobio poštedu, zbog problema sa članakom, dok je Kol u ponedeljak bio previše umoran da bi trenirao.

Portparol engleske reprezentacije je istakao i da se pažljivo prati oporavak Kinga, koji je ima problema sa preponama, ali predstavnik FA još uvek nije isključio mogućnost da on, ipak, zaigra u petak.

Čelnici FA su, takođe, pokušali da smire napetost navodeći da Kapelo nema nikakvih problema sa sastavom tima. Sam Kapelo je prethodno izjavio da King ima mali problem, ali italijanski stručnjak nije želeo da o tome razgovara sa novinarima.

Selekcija Engleske je u prvom kolu odigrala skromnih 1:1 sa reprezentacijom SAD, posle velike greške golmana Roberta
Grina. U toj grupi se i Alžir i Slovenija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu