Nova vest
Fudbal

Subota, 12.06.2010.

13:48

Mojes oduševljen Ivanovićem i Vidićem

Trener Evertona Dejvid Mojes ocenio je da je odbrana fudbalske reprezentacije Srbije najkvalitetniji deo ekipe.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mojes je, takođem naglasio i da bi defanziva mogla Srbiji da donese dobar rezultat na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Tri primljena gola u poslednjoj prijateljskoj utakmici sa Kamerunom, kada je Srbija pobedila sa 4:3, ne zabrinjavaju Mojesa, koji ima veliko poverenje u Nemanju Vidića i Branislava Ivanovića, igrače Mančester junajteda i Čelsija.

Imate dobar tim i odličnu odbranu predvođenu Vidićem i Ivanovićem, koji su fantastični. Oni mogu da zaustave svakoga“, rekao je Mojes srpskim izveštačima u Johanezburgu.

Mojes, ipak, nije želeo mnogo da govori o šansama Srbije da prođe iz Grupe D u osminu finala, prvo zato što nije znao protiv koga će ’orlovi’ igrati. Ostao je uzdržan i kada su ga novinari uputili da će Srbija igrati sa Ganom, Nemačkom i Australijom.

Imate šanse, ali to je jaka grupa, izjednačena. Ali sve i jesu takve na ovom turniru. Baš zato je nezahvalno bilo šta prognozirati“, istakao je Mojes, koji nije želeo ni da se upušta u prognoze krajnjeg ishoda turnira, „Ovde ima mnogo zaista dobrih timova. Svi imaju kvalitet. A ko će biti prvak sveta? Ko to zna? Možda Engleska ili Holandija“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu