Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.06.2010.

19:45

Nazire se startna postava "Orlova"

Oko 200 navijača prisustvovalo je otvorenom treningu Srbije u Johanesburgu, na kome je selektor Radomir Antić nagovestio startnu postavu za duel sa Ganom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Orlovi" su se posle zagrevanja podelili u dve ekipe, crvenu i žutu, i igrali meč na skraćenom terenu, dva puta po 15 minuta.

Crveni tim činili su igrači koji su bili u startnom timu u duelu sa Kamerunom (4:3). Jedinu razliku činio je Nemanja Vidić, koji protiv Kameruna nije igrao zbog zdravstvenih problema, pa ga je tada menjao Neven Subotić.

Sudeći po tome, prvih 11 Srbije u nedeljnom susretu sa Ganom činiće golman Vladimir Stojković, štoperi Vidić i Aleksandar Luković, bekovi Branislav Ivanović i Ivan Obradović. U sredini bi trebalo da budu Dejan Stanković i Nenad Milijaš, na krilima Miloš Krasić i Milan Jovanović, a u napadu Nikola Žigić i Marko Pantelić.

Protivnici na treningu u sredu bili su im golmani Bojan Isasilović i Anđelko Đuričić, kao i Neven Subotić, Radosav Petrović, koji je igrao štopera, Antonio Rukavina, Aleksandar Kolarov, Gojko Kačar, Zdravko Kuzmanović, Miloš Ninković, Zoran Tošić, Danko Lazović i Dragan Mrđa.

Crvena ekipa pobedila je sa 1:0 pošto je Žigić iskoristio dodavanje Pantelića i udarcem pozemlji sa desetak metrarapostigao jedini gol. Tokom duela Žigić je pogodio i stativu, a dobre prilike propustili su Jovanović i Pantelić.

Trening su navijači sa tribina pratili uz zvukove vuvuzela i povike Srbija, Srbija. Lokalni ljubitelji fudbala, koji su bili većina naspram nekoliko desetina Srba koji žive u Južnoj Africi, najviše su skandirali ime Nemanje Vidića.

Utakmica između Srbije i Gane igra se u nedelju od 16 sati u Pretoriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

177 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu