Nova vest
Rukomet

Petak, 14.12.2012.

20:12

Adžić: Šanse za prolaz podjednake

Selektor ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Dragan Adžić rekao je da njegov tim i Srbija imaju podjednake šanse za prolazak u finale prvenstva Evrope.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Crna Gora je do mesta u polufinalu došla kao najbolja ekipa grupe ll sa četiri pobede i jednim porazom.

S druge strane, Srbija je druga u grupi l sa tri pobede, jednim remijem i jednim porazom i pred svojim navijačima dočekuje susede. U odlučujućoj utakmici za plasman u polufinale Srbija je u sredu uveče savladala Francusku sa 18:17.

"Srbija je pokazala da je sposobna za visoke domete na domaćem terenu. Šanse u sutrašnjem meču su 50:50. Veliki je ulog u pitanju i pritisak na oba tima, ne treba očekivati tehnički lepu i dopadljivu igru", rekao je Adžić.

On je dodao da poštuje selekciju Srbije, ali i da veruje u pobedu Crne Gore.

"Siguran sam da možemo postaviti kvalitetnu odbranu i da dobrim odnosom i iskustvom, koje je bez obzira na godine na našoj strani, možemo odigrati dobru utakmicu, kontrolisati je u svakom segmentu i završiti na način koji želimo", poručio je Adžić.

Polufinale šampionata Evrope između Srbije i Crne Gore igra se u subotu od 17 sati u Beogradskoj areni.

Prethodno, u prvom polufinalu od 14.30 sastaju se Norveška i Mađarska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu