Nova vest
Rukomet

Subota, 25.04.2009.

22:21

LŠ: Minimalna prednost Siudad Reala

Rukometaši Siudad Reala savladali su u gostima HSV Hamburg rezultatom 30:29 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Revanš susret na programu je u subotu, 2. maja, u Kihote Areni. U drugom polufinalu u nedelju sastaju se Kil i Rajn-Nekar Leven. Najefikasniji u ekipi Talanta Dušebajeva Kalman, Rutenta i Enterios sa po šest pogodaka, Stefanson je četiri puta bio precizan.

Sa druge strane, Lindberg je postigao šest golova (tri sa linije sedam metara), Giljom Žil pet. Na golu branioca trofeja briljirao je Arpad Šterbik koji je zaustavio brojne napada nemačkog tima.

Dve ekipe su se i prošle sezone sastale u polufinalu i tada je posle uzbudljivog dvomeča Siudad Real prošao u finale u kojem je pobedio još jednog nemačkog predstavnika, Kil.

Hamburg: Biter, Šreder 2, Lackovic 4, Flor, Grim 1, B. Žil 4, G. Žil 5, Sandstrom, Jansen 2, Lindberg 6,3p, K. Lijevski 2, M. Lijevski 1, Hens 2.
Siudad Real: Šterbik, Kalman 6, Pajović 1, Parondo 1, Metličić, Entrerios 6, Dinar 1, Ombrados, Žerom 1, Stefanson 4, Abalo 2, Čema 2, Rutenka 6, Moros.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu