Nova vest
Rukomet

Petak, 24.04.2009.

23:35

Pobeda rukometašica Knjaza Miloša

Rukometašice Knjaz Miloša pobedile su u petak Dinamo rezultatom 32:29 (19:10) u prvoj utakmici 19. kola Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Najefikasnije u pobedničkom timu bile su Vojčiće sa deset i Kukić sa sedam golova. Sa druge strane, Pokrajac je postigla osam, a Žiga sedam golova. U timu iz Pančeva veći deo meča nije bilo dveju najboljih ugračica, Danice Pavlov i Biljane Balać, što je uticalo da Dinamo ne pruži bolju partiju.

Na tabeli Superlige Srbije vodi Vrnjačka Banja sa četiri boda više od branioca trofeja, niške Naise. Knjaz Miloš je četvrti, a Dinamo šesti.

Dinamo: Dinevska, Pokrajac 8, Žiga 7(3), Damnjanović, Obradović 2, Samoila 1, B.Matijašević 3, S.Matijašević , Balać 2, Tamelov , Stanisavljević, Perušina 2, Pavlov 4, i Lazarevski 10 odbrana.

Knjaz Miloš: Mihailović 7 odbrana, Vojčić 10 pogodaka, Petrović 1(1), Kuharović 5(2), Radojičić 2, Timotijević, Pavlović 1, Kukić 7 (1), Ristanović 2, Mihailović 3, Oljača 8 odbra i Kačarević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve
Rukomet

"Garantujemo – daćemo sve protiv Španije "

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Boris Rojević rekao je da će protiv Španije, u revanš meču baraža za plasman na Svetsko prvenstvo, on i njegovi izabranici dati na terenu i preko maksimuma u želji da izbore odlazak na planetarnu smotru najboljih.

Tanjug

17:50

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu