Nova vest
Rukomet

Petak, 27.01.2012.

23:07

EP: Šešum žrtva "navijača"

Velika pobeda Srbije i plasman u finale Evropskog prvenstva proći će u senci incidenta koji se desio na poluvremenu meča sa Hrvatskom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ponovo su u centru pažnje naši “navijači“, tačnije jedan, koji je novčićem gađao slektora Hrvatske Slavka Golužu i igrača Ivana Balića, a pogodio u oko Žarka Šešuma.

Srpski reprezentativac je pogođen u oko, a selektor Srbije Veselin Vuković je potvrdio da će noć morati da provede u bolnici pošto mu je možda povređena rožnjača.

"Šešum je u bolnici na posmatranju i nadamo se da će biti dovoljne samo kapi da mu se oko oporavi i da ćemo ga već sutra imati na treningu", rekao je Vuković novinarima posle meča.

Veličanstvenu pobedu Srbije nad Hrvatskom bez incidenata (osim zviždanja himni rivalu) pratilo je više od 14.000 navijača u "Beogradskoj areni". Samo jedan od njih uspeo je da pokvari najveći uspeh u istoriji srpskog rukometa.

Srbija će u nedelju od 17.00 časova igrati u finalu Evropskog prvenstva protiv Danske koja je u prvom polufinalu nadigrala Španiju. "Orlovi" su u grupnoj fazi nadigrali Dance.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

255 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu