Nova vest
Rukomet

Četvrtak, 16.01.2014.

22:48

Prodanović: Izginućemo na terenu

Srpski rukometaš Rajko Prodanović istakao je da su svi svesni šta donosi pobeda protiv Francuske u poslednjem kolu na Evropskom prvenstvu u Danskoj.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Srbija i Francuska se sastaju u petak od 20.45 u Orhusu, a ’orlovima’ je potreban barem bod za prolazak dalje, osim ukoliko Rusija pobedi Poljsku u duelu koji se igra od 18 časova. Francuzi će igrati za treći trijumf, koji bi im omogućio da u drugu fazu prenesu četiri boda.

Moramo da igramo maksimalno angažovano, za svaku loptu, svaki napad i odbranu. Ne smemo da lako primamo golove, biće važno da imamo raspoložene golmane. Francuzi na svakoj poziciji imaju fantasticne igrace, ali izginućemo na terenu da pobedimo i odemo dalje“, rekao je Prodanović.

Draško Nenadić naveo je da su posle poraza od Rusije sumirani utisci i da je zaključak da je pobeda nad Francuzima jedina opcija za plasman u drugi krug šampionata.

Od starta moramo da izađemo jako fokusirani u segmentu odbrane, da pomognemo nasim golmanima. Analiziraćemo njihovu igru, nisu vanzemaljci, desilo im se da su jedva dobili Poljsku. Mi samo moramo da damo sve od sebe, da budemo kompaktni i odgovorimo zahtevima selektora“, poručio je Nenadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu