Nova vest
Tenis

Petak, 26.05.2017.

09:00

ANKETA: Koliko Novak može na Rolan Garosu?

Rolan Garos, drugi Grend slem u sezoni, počinje u nedelju, a možda i glavno pitanje jeste šta može da uradi najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

ANKETA: Koliko Novak može na Rolan Garosu?
EPA/YOAN VALAT

Đoković je prošle godine osvojio titulu u Parizu, ali je posle toga njegova forma krenula silaznom putanjom – ispustio je prvo mesto na ATP listi i za nešto manje od godinu dana osvojio samo jednu titulu

Zbog toga se pojavila sumnja da može da se vrati na vrh, sam je nekoliko puta priznao da se trenutno nalazi u procesu tranzicije, ali će u prestonici Francuske imati veliko pojačanje.

Posle poraza u finalu Mastersa u Rimu objavio je da će početi da sarađuje sa legendarnim Andreom Agasijem, pa bi ovogodišnji Rolan Garos mogao da predstavlja novi početak.

Od svih srpskih tenisera najviše se očekuje od Đokovića, iako u ovom trenutku Rafael Nadal deluje kao veliki favorit da osvoji jubilarnu, desetu titulu.

Kakvo je Vaše mišljenje – šta Novak može da uradi na Rolan Garosu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

117 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu