Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 31.05.2010.

21:45

Dan deseti: Počinje konačan rasplet

U utorak, desetog takmičarskog dana Rolan Garosa, na drugom Gren slemu sezone su na programu prvi mečevi četvrtfinala u obe konkurencije singla.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na teren „Filip Šatrije“ prvo će, od 14 časova, izađi treća i 17. nositeljka na turniru Dankinja Karolina Voznijacki i Frančeska Skijavone iz Italije, a posle njih prošlogodišnji finalisti u muškoj konkurenciji – prvi teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer i Robin Soderling iz Švedske.

Program na glavnom terenu zatvoriće meč četvrtfinala muškog dubla između Španaca Marka Lopersa i Pere Ribe sa jedne, i Južnoafrikanca Veslija Mudija i Dika Normana iz Belgije, sa druge strane.

Program na terenu „Suzan Lenglen“ počeće duelom ruskih teniserki Jelene Dementijeve i Nađe Petrove, a po njegovom završetku na programu je meč između Čeha Tomaša Berdiha i Mihaila Južnjeg iz Rusije. Poslednji meč na tom terenu odigraće srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor protiv Poljaka Lukaša Kubota i Olivera Maraha iz Austrije.

Raspored mečeva, početak od 14 časova:
„Filip Šatrije“
Frančeska Skijavone – Karolina Voznijacki
Rodžer Federer – Robin Soderling
Mark Lopez/Pere Riba – Vesli Mudi/Dik Norman
„Suzan Lenglen“
Jelena Dementijeva – Nađa Petrova
Tomaš Berdih – Mihail Južnji
Lukaš Kubot/Oliver Marah – Danijel Nestor/Nenad Zimonjić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu