Nova vest
Tenis

Četvrtak, 27.05.2010.

22:39

Ana Ivanović: “Nisam igrala loše”

Učešće na ovogodišnjem Rolan Garosu srpska teniserka Ana Ivanović završila je već u drugom kolu. Ivanovićevu, koja je pre dve godine trijumfovala u Pariz, u borbi za plasman savladala je Ruskinja Alisa Klejbanova u dva seta, sa 6:3, 6:0. Iako je odlično ušla u meč srpska teniserka je potom popustila, a posle meča je izjavila da smatra da nije toliko loše igrala.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Smatram da nisam igrala toliko loše. Mislim da Alisa dugo nije promašila nijednu loptu i imala je puno vinera. Bilo je teško jer je ona odigrala odlično neke bitne poene, a mislim da ja nisam mnogo grešila. Takođe nisam imala sreće u vezi nekih poena gde je loptica bila na liniji prilikom mojih servisa. Mislim da je ona odigrala odlično sada“.

Ivanovićeva već nekoliko meseci ima novog trenera Hajnca Gintarda, a pomak u njenoj igri je primetan.

Dobro mi ide, veoma sam zadovoljna, Hajnc je odličan trener. Počeli smo da sarađujemo u februaru i napredak u mojoj igri je velik i vidljiv. Zadovoljna sam time, ali moramo da poradimo na još nekim stvarima“.

Srpska teniserka je na Rolan Garosu ostvarila svoj najbolji rezultat u karijeri, a na pitanje novinara šta joj je potrebno da bi ponovo igrala kao pre nekoliko godina ona je rekla:

„Mislim da sam na pravom putu, mnoge stvari radim kako treba. Imam plan i dobar tim oko sebe. Srećna sam zbog napretka koji smo ostvarili. Prošlo je mnogo vremena od kada sam igrala veliki broj mečeva i biće potrebno neko vreme da dođem do svog ritma i da se ponovo naviknem na takmičenje sa najboljim teniserkama“.

Novinare u Parizu je interesovalo i šta Ivanovićeva misli o tome što ju je sunarodnica Jelena Janković imitirala posle njihovog meča u Madridu, koji je dobila Jankovićeva.

Teško mi je da to komentarišem. Znate kako kažu: Sport ne gradi karakter već ga pokazuje“, rekla je Ana Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu