Nova vest
Odbojka

Petak, 04.05.2012.

11:46

Nikolić preuzeo odbojkaše Zvezde

Doskorašnji pomoćni trener odbojkaša Crvene zvezde Duško Nikolić od naredne sezone biće šef stručnog štaba ’crveno-belih’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nikolić je na klupi Zvezde nasledio dosadašnjeg mentora Željka Bulatovića, kojem je na kraju sezone istekao ugovor.

Bulatović je Zvezdu predvodio deset godina i za to vreme tim je osvojio tri titule šampiona Srbije, i dva trofeja u Kupu Srbije, a Nikolić je u većini njih učestvovao, ili kao igrač ili kao pomoćni trener.

Bulatović karijeru nastavlja u ruskoj Omički iz Omska, gde će biti član stručnog štaba na čijem čelu je Zoran Terzić, selektor ženske reprezentacije Srbije.

Njegov naslednik, Nikolić, je karijeru završio baš u dresu Zvezde, osvajanjem titule 2008. godine, a tada je preuzeo funkciju Bulatovićevog pomoćnika, a za dobro obavljen posao nagrađen je mestom šefa stručnog štaba od naredne sezone, u kojoj će ’crveno-beli’ juriti devetu titulu. Tokom igračke karijere, Nikolić je osim za Zvezdu igrao i za Mladost iz Lučana, Partizan, Milicionar, Mladi radnik, Budvansku rivijeru i belgijski Prefakses Menenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu