Nova vest
Odbojka

Ponedeljak, 11.05.2009.

16:53

Poštar ostaje bez tima?

Šampion Srbije, beogradski Poštar, mogao bi tokom leta da ostane bez kompletne prve postave, prenosi "Sportski žurnal".

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Zbog teške finansijske situacije, klub koji je prethodnih godina dominirao ženskom odbojkom u Srbiji, sledeće sezone bi mogao da bude znatno oslabljen. Bojan Šimurina, menadžer većine vodećih odbojkašica Poštara najavio je da klub sigurno napuštaju Ana Antonijević, Aleksandra Petrović i Silvija Popović, a blizu odlaska je i Jovana Vesović.

Ana Antonijević, koja je u Poštaru igrala na pozajmici iz švajcarskog Volero Ciriha, igraće sledeće sezone za Kan. Isti status imale su i Aleksandra Petrović i Silvija Popović, s tim što se one vraćaju u Cirih.

Jovana Vesović je imala ugovor na godinu dana, uz opcija produžetka na još jednu sezonu.

"U klauzuli stoji da je slobodna ako pronađe klub u inostranstvu. Kako sada stvari stoje, njoj ćemo promaći neki dobar angažman", najavio je Šimurina.

Pod ugovorom sa istom menadžerskom agencijom su i Jasna Majstorović, Aleksandra Avramović, Sanja Bursać i Amadea Duraković, a kako je istakao Šimurina "teško je očekivati da će one ostati u Poštaru".

Teška situacija u Poštaru mogla bi da označi kraj dominacije kluba koji je osvojio 4 titule prvaka Srbije zaredom i prethodnih godina imao zapaženu ulogu u Indesit Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu