Nova vest
Odbojka

Utorak, 16.10.2007.

17:09

SK: Odbojkašice počinju pripreme

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Ženska reprezentacija Srbije u subotu, 20. oktobra počeće pripreme za Svetski Kup, koji se igra u Japanu od 2. do 16. novembra. Zoran Terzić, trener seniorki Srbije na pripreme je pozvao 15 igračica.

Na spisku su: tehničari–Maja Ognjenović i Maja Simanić, libero–Suzana Ćebić, korektori–Ivana Đerisilo-Stanković, Jovana Brakočević i Ivana Nešović, blokeri–Vesna Čitaković-Đurišić, Nataša Krsmanović, Ivana Isailović i Stefana Veljković, primači–Jelena Nikolić, Anja Spasojević, Brižitka Milnar, Jovana Vesović i Jasna Majstorović.

Okupljanje reprezentacije je zakazano za subotu, 20. oktobar u beogradskom hotelu 'M', ali u zavisnosti od obaveza u klubovima, očekuje se da će svih 15 igračica biti na raspolaganju Zoranu Terziću u nedelju, 21. oktobra.

Plave će u Beogradu trenirati do utorka 23. oktobra kada je predviđen polazak u Japan, gde će do početka Svetskog Kupa, biti gosti odbojkaškog kluba Takefudži Bambo, novog kluba Jelene Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu