Nova vest
Košarka

Sreda, 29.06.2016.

13:42

Dvejn Vejd napušta Majami?

Dvejn Vejd mogao bi da napusti Majami Hit posle 13 sezona i tri titule sa timom sa Floride, prenosi ESPN.

Izvor: AK

Autor: AK

Dvejn Vejd napušta Majami?
Foto: Getty Images

Vejd će 1. jula postati neograničeni slobodni agent, a već nekoliko timova je pokazali interesovanje za "Fleša".

Vejd je imao nekoliko sastanaka sa čelnicima Hita prošle godine dok nije produžio ugovor na jednu godinu za 20 miliona dolara.

Uprkos tome mnogi su skeptični u vezi sa njegovim mogućim odlaskom iz tima jer je obeležio blistavu eru u Hitu u proteklih skoro 15 godina, a ima i 34 godine.

Vejd je prošle sezone prosečno beležio 19 poena uz 4,6 asistencija i 4,1 skokova po meču, a Majami je zaustavljen u drugoj rundi plej-ofa Istoka od strane Toronta.

Međutim, Vejd ima nekoliko zanimljivih opcija, svakako bi ga u svom timu opet želeo prijatelj Lebron Džejms, a Lejkersi traže naslednika Kobija Brajanta, bar na jednu sezonu.

Voriorsima je potrebno iskusno pojačanje, a Niksima zvezda koja će konačno pomoći Karmelu Entoniju da odvede tim bar do plej-ofa.

U igri je i Oklahoma Siti, u tom slučaju ozbiljan konkurent za titulu, a nikad ne treba potceniti kartu kuće, odnosno Čikaga koji pravi korenite promene u timu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve