Nova vest
Košarka

Nedelja, 21.07.2013.

14:34

Bajnam u Klivlendu: Plej-of tim

Centar Endrju Bajnam potpisao je dvogodišnji ugovor vredan 24 miliona dolara sa Klivlend Kavalirsima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Momak koji je do pre dve godine bio jedan od najboljih centara lige, zbog velikih problema sa povredama kolena propustio je prethodnu sezonu kao član Filadelfija 76ersa.

"Ovo je plej-of tim. Uzbuđen sam zbog rostera. Kavsi mi pružaju svaku šansu za uspeh. Osećam se bolje nego prošle godine, spreman sam za rad", rekao je Bajnam.

Talentovani centar se i dalje oporavlja od brojnih operacija na svojim kolenima.

"Lekari su sjajni, napravili su već plan za moj napredak. Verujem u njih. Vremenom otok će da prođe. Biću u teratani koliko god mogu kako bih se vratio na nivo na kojem znam da mogu da budem", istakao je Bajnam.

Bajnam je za prvu sezonu od Kavsa dobio 6 miliona dolara, ali u zavisnosti od igara može da zaradi još šest. Klivlend je zadržao opciju na drugu sezonu vrednu još 12 milion adolara.

Sjajni centar će ponovo raditi sa Majkom Braunom koji je pre dve godine bio trener Lejkersa, dok je Bajnam bio član tima iz Los Anđelesa.

Bajnam će uz Kajrija Irvinga, Diona Vejtersa i Tajlera Zelera predstavljati jedan od najtalentovanijih timova lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve