Nova vest
Košarka

Sreda, 18.06.2003.

22:45

Kid u Sakramentu - odlaze Bibi i Hido ?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sezona NBA lige završena je pre samo nekoliko dana, a već je jasno da će tokom leta biti nekoliko zanimljivih razmena. Kako prenosi Njujork Post, medju menadžerima NBA lige pominje se mogućnost prelaska pleja Nju Džersija Džejsona Kida u ekipu Sakramento Kingsa, u zamenu za Majka Bibija i Hidajeta Turkoglua.

Kid je po završetku sezone, u kojoj je ponovo stigao do finala plej-ofa, postao “slobodan igrač” i za razliku od prethodnih izjava, u kojima je tvrdio da sigurno ostaje igrač Netsa, sada navodi da će razmisliti o svim ponudama i opcijama pre nego što donese konačnu odluku.

Jedan od predstavnika Netsa Rod Torn izjavio je da se nada da će Kid ostati u ovom klubu: “Imamo dobar tim, čiji je predvodnik Džejson Kid. Nadamo se da će pristati da ostane u Nju Džersiju”.

Torn je prokomentarisao i situaciju oko centra Partizana Nenada Krstića, koga su Netsi izabrali u prvom krugu prošlogodišnjeg NBA drafta:

On je još uvek jedna od opcija. Bili smo ubedjeni da će doći. Medjutim, s obzirom da je Partizan “izgubio” Miloša Vujanića, verovatno će želeti da on ostane u klubu”, rekao je Torn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve