Nova vest
Sportovi na vodi

Četvrtak, 24.12.2009.

20:56

Zlatna značka 'Sporta' Nađi Higl

Plivačica Nađa Higl najbolji je sportista Srbije u 2009. godini u tradicionalnom 53. izboru dnevnog sportskog lista "Sport".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Titula svetske šampionke na 200 metara prsnim stilom, osvojena letos u Rimu, opredelila je žiri sastavljen od dosadašnjih osvajača laskavog priznanja da ubedljivo najviše glasova daruje pančevačkoj šampionki. Higlovoj je u četvrtak na svečanosti u hotelu "Kontinental" u Beogradu uručeno tradicionalno priznanje, Zlatna značka "Sporta".

Osim Nađe Higl, u konkurenciji za najboljeg sportistu 2009. bili su plivač Milorad Čavić, atletičarka Biljana Topić, vaterpolista Filip Filipović, teniseri Novak Đoković i Nenad Zimonjić, veslački dvojac bez kormilara Nikola Stojić - Goran Jagar, košarkaš Novica Veličković i stonoteniser Aleksandar Karakašević.

"Sport" je po tradiciji 15. put proglasio i najboljeg mladog sportistu naše zemlje, a titulu je ponela Tatjana Jelača, juniorska šampionka Evrope u bacanju koplja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu