Nova vest
Košarka

Sreda, 26.07.2017.

21:25

Kuzmić zvanično Realov!

Centar Crvene zvezde Ognjen Kuzmić je potpisao ugovor sa španskim gigantom Real Madridom na dve godine.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Kuzmić zvanično Realov!
StarSport

Prethodnih mesec dana se u španskim medijima intenzivno govorilo o tome da bi Kuzmić mogao u Real.

Klub sa Malog Kalemegdana se u jednom trenutku oglasio i saopštenjem u kome se navodi da mnoge Zvezdine igrače žele evropski klubovi što ne znači da su sve glasine tačne.

Real je zvaničnu informaciju o potpisivanju Kuzmića preneo u sredu. Sam košarkaš je prošle nedelje za B92 rekao da se još radi na klupskom statusu i da se nada kako će to biti gotovo do početka Evropskog prvenstva u košarci krajem avgusta.

Real Madrid nije precizirao sumu za koju je Kuzmić potpisao niti visinu plate igrača, ali se spekulisalo da je reč o potpisu za 1,2 miliona evra od čega bi oko 300.000 trebalo da pripadne Zvezdi.

Španci su ranije kao prednosti Zvezdinog centra naveli fizičku dominantnost i raspon ruku, ali mu je mana kretanje, pa će morati da se prilagođava načinu na koji Real napada.

On će igrati u paru sa Gustavom Ajonom, pošto je "Kraljevski klub" napustio Otelo Hanter. Kuzmić je za Zvezdu igrao od jula prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve